Suomen Suoramainonta Oy - Pohjois-Suomi

PAU:n lakot vaikeuttavat postinkulkua

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko alkaa to 19.11. klo 16 ja kestää ainakin maanantaihin 23.11., jolloin osapuolet tapaavat jälleen valtakunnan sovittelijan johdolla. Posti Oy tiedottaa, että lakot aiheuttavat merkittävää viivettä alueellisesti ja välillisesti koko maassa kaikkiin printtituotteisiin (kirjeet, lehdet ja suoramainokset). Lakko saattaa viivästyttää myös Suomen Suoramainonta Oy:n asiakkaiden suoramainontaesitteiden postiinjättöä alihankinta-alueilla.

http://www.posti.fi/business-news/tiedotteet/2015/paun_lakon_vaikutukset_2015.html

SSM on pyrkinyt minimoimaan häiriöitä omien asiakkaidensa Postin osuuksien suhteen.

Mahdollisissa lisätiedoissa voit olla yhteydessä omaan myyjääsi.

 

Suomen Suoramainonta Oy

Jyrki Nygård
Hankintajohtaja, puh. 040 560 5220