Suomen Suoramainonta Oy - Pohjois-Suomi

SSM:n jakeluyhtiöt sulautuvat Suomen Suoramainonta Oy:öön

Suomen Suoramainonta Oy tiivistää ja selkiyttää yhtiörakennettaan. Sulautumisessa vähennetään konsernin tytäryhtiöiden lukumäärää ja saadaan tytäryhtiörakenne paremmin vastaamaan liiketoiminnan tarpeita. SSM-konsernissa on yhteensä 9 yhtiötä ja muutosten myötä yhtiöiden määrä vähenee yhteen. Muutoksella ei ole vaikutuksia henkilöstön asemaan.

Yritysrakenteen tiivistäminen tapahtuu sulautumisten kautta.

Muutokset yritysrakenteessa ja muutosaikataulu:

1.1.2024:

Suomen Suoramainonta -konsernissa sulautetaan yhtiöitä: Helsingin Jakelu-Expert Oy, Jakelujuniorit Oy, SSM Itä-Suomi Oy, SSM Länsi-Suomi Oy, SSM Savo-Kainuu Oy, SSM Sisä-Suomi Oy, SSM Varsinais-Suomi Oy ja P-S Suorajakelu Oy sulautuvat Suomen Suoramainonta Oy:öön.

Yhtiö jatkaa Suomen Suoramainonta Oy nimellä.

Pyydämme huomioimaan laskutustietomme jatkossa:

Laskutusosoite:
 

Suomen Suoramainonta Oy
PL 159
40101 Jyväskylä

Y-tunnus: 0798131-5
VAT tunnus: FI07981315

Verkkolaskut:
Operaattori: BASWARE BAWCFI22
Verkkolaskuosoite: 003707981315
ssm@pdf.basware.com