Suomen Suoramainonta Oy - Pohjois-Suomi

Työtä nuorille ja aikuisille!

SSM Suomen Suoramainonta –ketjuun kuuluvien jakeluyritysten palveluksessa tehtävänäsi on jakaa kotitalouksiin kaupunkilehtiä, mainoksia ja viranomaistiedotteita.

Jakelutyö on mukavaa. Työmäärään ja ansioihin voit itse vaikuttaa. Jakelu tapahtuu alueesta riippuen joko yhtenä tai kahtena päivänä viikossa: keskiviikkoisin (ja lauantaisin, mikäli alueella on lauantaijakelua).

Yhden jakelupiirin lajitteluun ja jakeluun kuluu tavallisesti aikaa noin 1-4 tuntia. Osalle sopii parhaiten yksi pieni jakelupiiri, osa taas jakaa mieluiten useita jakelupiirejä, ja aloittaa lajittelutyön jo jakelupäivää edeltävänä päivänä.

Jakelutuotteet tuodaan kotiovellesi ja jakelualueesi on pääsääntöisesti kotisi lähialueella, joten lähialueesi tunteminen on eduksi.

Jakelutyövaihtoehtoja nuorille ja aikuisille

Etsimme työhön reippaita ja tunnollisia tänä vuonna vähintään 14-vuotta täyttäviä nuoria, sekä 18-vuotta täyttäneitä ajokortin ja auton omaavia aikuisia.

Tutustu kotipiirijakajan työhön

Tutustu autopiirijakajan työhön

Tutustu keikkajakajan työhön

Kenelle työ sopii?

Työ sopii hyvin mm. koululaiselle, opiskelijalle tai kuntoilua ja pientä lisäansioita haluavalle. Etsimme lisää sekä vakituisia että varajakajia kaupunkiin ja maaseutualueille.

Kokemuksia jakelutyöstä

Palveluksessamme on vuosien aikana ollut suuri joukko eri ikäisiä ja eri elämänvaiheessa olevia työntekijöitä. Tutustu täällä jakajiemme työkokemuksiin.

Kokemuksia jakelutyöstä

Hyviä syitä tulla meille töihin

  1. Ansaitset rahaa
  2. Työ on itsenäistä
  3. Saat hyötyliikuntaa
  4. Kartutat työkokemusta
  5. Työ sopii hyvin sivutyöksi
  6. Voit vaikuttaa itse työmäärääsi
  7. Työskentelet lähellä kotiasi
  8. Joustavat työajat