P-S Suorajakelu Oy

Teemme luotettavasti, avoimesti ja tavoitteellisesti yhteistyötä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilöstömme kanssa.

 

Tuottamamme palvelu työllistää suuren joukon ihmisiä. Lehtien, mainosten ja tiedotteiden jakelutoiminta on osa tuotantoketjua, joka työllistää merkittävän määrän metsäteollisuuden, graafisen alan, logistiikan ja kierrätysteollisuuden ammattilaisia. Koko tuotantoketju työllistää suoraan tuhansia suomalaisia.

Jakaja – tärkein lenkki

SSM Suomen Suoramainonta -ketju tarjoaa nuorille ja työmarkkinoille tuleville osa-aikaisen ja itsenäisen työtehtävän kodin lähistöllä. Meidän kanssamme nuori voi kartuttaa työkokemusta ja kerryttää henkilökohtaisia näyttöjä työssä onnistumisesta. Tarjoamamme työ opettaa itsenäiseen työskentelyyn ja kantamaan vastuuta omasta tekemisestä. Tämä tukee nuoren kasvua itsenäisyyteen ja tarjoaa arvokasta oppia tulevia työtehtäviä varten. Olemme toivottaneet osa-aikaisten työntekijöidemme liikkuvaan joukkoon mukaan myös aktiivisia eläkeläisiä. Osa-aikainen, kevyt jakelutyömme tarjoaa ensikosketuksen suomalaiseen työelämään myös monelle maahanmuuttajalle ja vaihto-oppilaalle. Jakaja on ketjumme tärkein lenkki ja voimavaramme. Arvostamme työntekijöidemme ammattitaitoa ja ongelmanratkaisukykyä. Lue lisää tarjoamistamme työmahdollisuuksista jakajaksi.fi sivuiltamme.

Haluamme tehdä osamme yhteiskuntamme hyvinvoinnin lisäämiseksi, ja olemme vuosittain mukana erilaisissa hyväntekeväisyys kampanjoissa. Viimeisimpinä tukemalla Aseman Lapset ry:n ja Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan toimintaa.