Suomen Suoramainonta Oy - Pohjois-Suomi

Teemme luotettavasti, avoimesti ja tavoitteellisesti yhteistyötä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilöstömme kanssa.

 

SSM työllistää tuhansia suomalaisia

SSM palvelun koko tuotantoketju työllistää suoraan tuhansia suomalaisia. Lehtien, mainosten ja tiedotteiden jakelutoiminta on osa tuotantoketjua, joka työllistää ammattilaisia useilta eri aloilta mm. metsäteollisuus, graafinen ala sekä logistiikka- ja kierrätysteollisuus.

Jakaja on tärkein lenkki   -nuoret, eläkeläiset, maahanmuuttajat

SSM-ketju tarjoaa nuorille ja työmarkkinoille tuleville osa-aikaisen sekä itsenäisen työtehtävän kodin lähistöllä. Yhdessä SSM:n kanssa voi nuori kartuttaa työkokemusta ja kerryttää henkilökohtaisia näyttöjä työssä onnistumisesta. SSM:n tarjoama työ opettaa nuorta itsenäiseen työskentelyyn ja kantamaan vastuuta omasta tekemisestä. SSM:n osa-aikaisten työntekijöiden liikkuvaan joukkoon kuuluu myös aktiivisia eläkeläisiä. Lisäksi kevyt ja osa-aikainen jakelutyö antaa monelle maahanmuuttajalle ja vaihto-oppilaalle ensikosketuksen suomalaiseen työelämään. 

Jakaja on ketjumme tärkein lenkki ja voimavara. Arvostamme kaikkien työntekijöidemme ammattitaitoa ja ongelmanratkaisukykyä.

Lue lisää SSM:n tarjoamista työmahdollisuuksista jakajaksi.fi 

Mukana yhteiskunnan hyvinvoinnin tukemisessa

SSM:lle on tärkeää olla mukana tukemassa suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia ja yhtiö tukee eri hyväntekeväisyyskampanjoita mm. Aseman Lapset ry ja Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan toiminta.